У департаменті дорожнього господарства Львівської ОДА новий директор

транспорт

Директором департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації призначили Ореста Шуліковського, - повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Бучко сьогодні представив колективу департаменту нового керівника.

«Порівняно з іншими областями, дороги на Львівщини у хорошому стані, тож бажаю вам плідної роботи, співпрацюйте з колективом  та показуйте високі результати»,- зазначив заступник голови.

Також  він подякував попередньому керівнику Роману Кокотайлу за проведену роботу.

Під час зустрічі з працівниками департаменту Орест Шуліковський акцентував на важливості проведення якісного ремонту доріг в межах проекту «Велике будівництво», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.

Орест Шуліковський закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, за освітою – соціолог.

Раніше працював заступником  міського голови з фінансово-економічних питань, інвестицій та розвитку виконавчого комітету Бібрської міської ради.

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку  розділили на два окремі підрозділи: департамент дорожнього господарства та управління.

Нагадаємо вчора, 22 квітня, Юрія Бучка представили колективу Львівської обласної державної адміністрації як новопризначеного заступника Максима Козицького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: