Українці вже зібрали 81 тонну вживаних речей для тих, хто потребує

5 (1)

За перший квартал 2020 року на АЗК мережі ОККО зібрано понад 81 тонну вживаних речей, якими тепер зможуть скористатися найменш соціально захищені українці.

Це означає, що динаміка збору продовжує активно зростати. Адже торік за аналогічний період мережа зібрала в середньому 42,5 тонн речей.

«Ми вдячні кожному, хто долучається до проєкту нашої компанії, адже якщо ми збережемо такий темп, це дасть можливість забезпечити одягом та взуттям ще більше людей, які цього потребують, – каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова. – Лідером зі збору вживаних речей традиційно залишається Львів, але приємно спостерігати, що й інші регіони поступово нарощують обсяги. Впевнена, що після карантину, а зараз ми всі маємо змогу перебрати свої речі, обсяги суттєво зростуть».

Уже восьмий рік поспіль мережа ОККО встановлює на своїх АЗК спеціальні контейнери, де кожен з клієнтів, заїжджаючи на заправку, може принагідно залишити вживаний одяг, взуття, постіль тощо. Станом на початок 2020 року такі контейнери встановлено на 23 автозаправних комплексах у 6 містах – Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Маріуполі. Усі адреси АЗК можна подивитись тут.

Проєкт здійснюється у співпраці з волонтерськими організаціями, які вивозять вживані речі з АЗК, сортують їх і безкоштовно розподіляють поміж тими, хто цього потребує. Нині партнерами ОККО є такі ГО, як «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» та «Допомагаємо». Основні отримувачі цієї допомоги – безпритульні, вимушені переселенці, мешканці інтернатів, геріатричних закладів, пацієнти хоспісів тощо.

Довідка:

Мережа АЗК «ОККО» («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує близько 400 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, в тому числі 35 ресторанів, які працюють під брендами A la minute, Pasta Mia та Meiwei. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим та малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі ОККО діє 10 нафтобаз і 19 стаціонарних та мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: