Приміщення, які вивільняються у результаті реорганізації ЛКП, можуть продати

5efd2d032c6b11777b9f71cfb9d0acab_L

На засіданні постійної комісії з питань комунальної власності ЛМР депутати в режимі конференц-зв’язку розглянули питання інвентаризації приміщень ЛКП, які вивільняються в результаті їх реорганізації.

Про це інформує портал депутатів ЛМР.

Цим процесом займається робоча група, до складу якої також увійшли представники депутатського корпусу, зокрема, голова комісії з питань комунальної власності ЛМР Ольга Посипанко. Основне завдання робочої групи – вивчити перелік приміщень, які вивільняються і визначити, що відбуватиметься з кожним із них у майбутньому. 12 березня вже відбулося засідання цієї групи, а згодом, у зв’язку із карантином її робота була призупинена. Депутати розглянули перші підсумки роботи робочої групи, надані департаментом житлового господарства.

Голова постійної комісії з питань комунальної власності Ольга Посипанко зазначила: «Фінальні рішення щодо кожного приміщення мають приймати лише спільно – виконавчі органи і депутатський корпус. Моя особиста позиція є незмінною - в першу чергу приміщення має залишитись для потреб ЛКП, якщо ж воно не потрібне ЛКП, тоді воно вивільняється і може бути продане з аукціону або надане в оренду через конкурс, чи передане для потреб структурних підрозділів ЛМР. Профільна постійна комісія ЛМР має бути і надалі залучена до вирішення подальшої долі приміщень, які будуть вивільнятися у зв’язку з реорганізацією ЛКП».

Висловив свою позицію щодо використання вивільнених колишніх жеківських приміщень заступник голови комісії з питань комунальної власності ЛМР Іван Гринда. На його думку, ці приміщення слід надати, зокрема, УДЮМКам та дитячим клубам, аби у них могли займатися у вільний час діти.

«Якщо ми заберемо дітей з вулиці, то мінімізуємо ризики шкідливих звичок – вживання алкоголю, наркотичних засобів – а діти зможуть займатися спортом, культурою та іншими корисними справами. Таким чином ми  врятуємо майбутнє Львова, нації, кожної сім’ї. Адже, як показує досвід України чи інших країн пострадянського простору, 91 відсоток людей, які потрапили до в’язниці, скоїли злочини у юнацькому дитячому чи підлітковому віці», - зазначив Іван Гринда.

Нагадаємо, що у лютому цього року був завершений процес реорганізації ЛКП. Ще у грудні комісія з питань комунальної власності ЛМР звернулася до профільного заступника міського голови, аби надали перелік приміщень, які будуть вивільнятися у результаті реорганізації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: