Саакашвілі відповів, чого від нього очікує Зеленський

саакашвілі

Колишній президент Грузії й ексглава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі розповів, що президент Володимир Зеленський хоче, аби він став віце-прем'єром і займався перемовинами з Міжнародним валютним фондом.

Про це повідомляє Громадське.

«Доручення і бажання президента було таке, аби я займався перемовинами з Міжнародним валютним фондом», — сказав він у коментарі журналістам, після зустріч з депутатами від фракції «Слуга народу».

«Країна стоїть перед дуже великими викликами і треба допомогти президенту та цьому парламенту зустріти величезну кризу, яка насувається на країну, достойно і з найменшими втратами. Для цього необхідно діяти швидко. Є урядова програма і я готовий після затвердження (віце-прем’єром – ред) представити цілий пакет додаткових законів, щоб полегшити життя малому й середньому бізнесу. Прибрати бюрократію і дармоїдів, які просто добивають український бізнес… Я готовий це робити», — зазначив Саакашвілі.

«Так само готовий почати займатися переговорами з Міжнародним валютним фондом. Україні потрібно значно більше грошей, ніж вони пропонують. Спочатку ми маємо отримати ці гроші, а потім їх правильно витратити на допомогу людям і на стимулювання економіки й бізнесу», — наголосив він.

Зазначимо, 23 квітня Саакашвілі зустрівся з депутатами від фракції «Слуга народу» й обговорив з ними його можливе призначення віце-прем’єром. Політик каже, що готовий приступати до роботи й сподівається на призначення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: