Стало відомо, як відбуватиметься продовження карантину у Львові

карантин
фото: ЛМР, Роман Балук

У п'ятницю, 24 квітня, відбулося чергове засідання міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові.

На засіданні розглянули продовження карантинних заходів в місті до 11 травня, закриття ринків та кладовищ та заборону автокінотеатру. Про це повідомляє пресцентр Львівської мерії.

Як відзначила очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна, під час засідання прийняли рішення про продовження закриття ринків до завершення карантину.

«Також на виконання рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС, яка відбулася вчора, було проговорено закриття кладовищ до завершення карантину. Раніше нами було прийняте рішення про таке закриття лише на поминальні дні, тож приймаємо нове рішення відповідно до вимог обласної комісії.

Окремо ми розглянули питання функціонування автокінотеатру біля „Арени Львів“. Всі члени штабу одноголосно прийняли рішення заборонити такий вид діяльності. Також ми розглянули протокол відвідування адміністративних будівель міської ради там, де будуть встановлені камери для скринінгу температури», — додала Галина Слічна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: