Український лоукостер під час карантину почав перевозити вантажі

літак
фото ілюстравивне

https://hromadske.ua/posts/ukrayinskij-loukoster-pid-chas-karantinu-pochav-perevoziti-vantazhi

Авіакомпанія SkyUp повідомила, що рід час карантину використовує свої літаки для перевезення вантажів.

Про це йдеться у повідомленні пресслужбі компанії, передає Громадське.

Зокрема, для перевезення вантажів там переробили 7 своїх літаків. Перші вантажні авіарейси здійснили вже у березні та квітні — загалом близько 50 рейсів. Перевозили переважно товари медичного призначення.

«Виконання вантажних перевезень як частини діяльності планувалося авіакомпанією ще до початку поширення епідемії коронавірусу. Введення карантинних заходів у світовому масштабі, а також пов’язана з цим криза на ринку пасажирських авіаперевезень прискорили внутрішні процеси підготовки і дали поштовх до більш швидкого розвитку нового напряму в роботі авіакомпанії», — повідомили у SkyUp.

Наразі там проводять реконфігурацію ще двох літаків для перевезення вантажів. Після реконфігурації, пасажирський літак може перевезли 19-21 тонну вантажів.

«Після нормалізації ситуації, що склалася у зв’язку із поширенням світової пандемії COVID-19, ми плануємо продовжити свою роботу у галузі вантажних перевезень і розвивати цей напрям діяльності. Робота і організація польотів буде спланована таким чином, аби поєднати пасажирські перевезення із перевезенням вантажів, зокрема, під час виконання регулярних рейсів у багажних відділеннях літаків», — додали в авіакомпанії.

На перевезення вантажів довелося переорієнтуватися й іншій українській авіакомпанії — «МАУ», передає «ЦТС».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: