Шмигаль розповів про нові соціальні стандарти життя після виходу з карантину

630_360_1585745742-3020
Фото: відкриті джерела

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Україна, як і весь світ, має навчитися жити за новими стандартами, за новою соціальною поведінкою як закінчиться карантин.

Про це прем'єр-міністр написав у Фейсбук.

Шмигаль заявив, що вихід з карантину не означає зникнення загрози. Тому навіть після послаблення карантинних заходів українці будуть змушені навчитися жити за новими стандартами.

Мова йде про прості правила, які можуть убезпечити людей після закінчення карантину.

Послаблення карантинних обмежень не означає, що загроза мине. Такі прості правила, як дотримання дистанції, постійна дезінфекція та індивідуальний захист можуть убезпечити нас і після закінчення карантину,
– наголосив прем'єр.

Такі прості правила, як дотримання дистанції, постійна дезінфекція та індивідуальний захист можуть убезпечити нас і після закінчення карантину.

Нет описания фото.

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів розробив чіткий план виходу з карантину, який складається з 5 етапів.

«Кожен етап має чіткі індикатори та залежить від динаміки поширення захворювання. Урядова дорожня карта виходу із карантину дасть можливість зберегти життя українців і водночас поступово відновити економічну стабільність», - заявив Шмигаль.

План виходу з карантину складається з п'яти етапів. Насамперед відкриють парки, прибрежні зони і зони відпочинку, окрім дитячих майданчиків. Також зроблять доступними частину об’єктів індустрії краси, командні тренування, торгівлю непродовольчими товарами, каву на виніс, автомийки, веломагазини і велопрокат, зможуть працювати нотаріуси, адвокати та аудитори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: