Майже 900 російських військових заразилися COVID-19

рф
фото ілюстративне

З березня по 26 квітня коронавірус виявлено у 874 військовослужбовців РФ.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на сайт Міноборони РФ.

«Під час суцільного тестування в збройних силах РФ у період із березня по 26 квітня ц.р. встановлено 874 військовослужбовців з позитивними результатами, з яких проходять лікування: у госпіталях Міноборони Росії - 314 осіб; в ізоляторах за місцем служби - 175 осіб; у лікувальних закладах системи цивільної охорони здоров'я - 6 осіб; ізольовані вдома - 379 осіб», - йдеться в повідомленні.

Також коронавірус виявлено у 779 російських курсантів і слухачів військових вишів. З них у госпіталях Міноборони Росії перебувають 304 особи, в ізоляторах за місцем служби - 354 особи, в лікувальних закладах системи цивільної охорони здоров'я - 9 осіб, ізольовані вдома - 112 осіб.

COVID-19 виявлено також у 192 викладачів і вихованців військових довишівських закладів. З них у госпіталях Міноборони Росії перебувають вісім осіб, в ізоляторах навчальних закладів - 15 осіб, в лікувальних закладах системи цивільної охорони здоров'я - дев'ять осіб, у будинках відпочинку Міноборони Росії - 160 осіб.

Крім того, захворіли 245 осіб з-поміж цивільного персоналу збройних сил РФ. З них у госпіталях Міноборони Росії лікування проходять 25 осіб, у цивільних лікарнях - 33 особи, ізольовані вдома - 175 осіб, у будинках відпочинку Міноборони Росії - 12 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: