Молодь Львівщини запрошують на онлайн-проєкти: перелік

молодь

Під час карантину команда Львівського обласного молодіжного центру перевела всі проєкти в онлайн режим та підсилила віртуальну комунікацію з аудиторією.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

1. Пізнавальні вебінари та ефіри.

У межах волонтерської програми В.Г.О.Р.У. випускники організовують  безліч онлайн подій на різноманітну тематику – від історії факапів до інтерв’ю з співаками. За онлайн подіями ви можете стежити у календарі ЛОМЦу, аби не пропустити нічого цікавого.

Найближча подія – проєкт «Стань можливістю для України». Мета проєкту – показати молоді, які можна активно працювати в сфері громадської діяльності, де можна знайти молодіжні можливості, як себе в них реалізувати. Вебінари відбудуться 28 та 30 квітня о 17:00, деталі тут:

2. Онлайн посиденьки в клубах.

Під час карантину ЛОМЦ перевів  в онлайн режим діяльність клубів. Клуби ЛОМЦу  – це неформальні зустрічі молодих людей, зацікавлених одною тематикою. Загалом в ЛОМЦі функціонує 5 клубів: КіноКлуб, Мафія, Дискусійний клуб, англомовний клуб What’s Up, арт-клуб ЛОМЦарт. Наразі клуби перетекли в віртуальний світ.

До прикладу,  клуб Мафія збирається кожного четверга о 19:00 на спеціальній онлайн платформі. Якщо ви бажаєте долучитися до гри, долучайтеся до телеграм каналу мафіозі.

3. Квізи, онлайн ігри та море інтерактиву.

Якщо ви хочете розважитися, перевірити свої знання з географії чи кіноіндустрії, заходьте на інстаграм ЛОМЦу Там знайдете багато інтерактиву та можливість розслабитися.

Ознайомитись із іншими цікавими проектами можна на офіційних сторінках центру: Фейсбук ЛОМЦ, Телеграм ЛОМЦ та Інстаграм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: