На Львівщині викрили директора і його заступника на розкраданні бюджету

гроші3
фото ілюстративне

На Львівщині слідчі повідомили про підозру директорові товариства та його заступнику, причетним до розкрадання бюджетних коштів.

Зловмисників, які завдали бюджету збитків на суму більше 1,3 мільйона гривень, викрили співробітники поліції Львівщини спільно з працівниками Управління СБУ Львівської області за процесуального керівництва прокуратури Львівщини, - повідомляють у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, директор товариства та його заступник, за попередньою змовою із посадовими особами органів місцевої влади, налагодили схему розкрадання бюджетних коштів.

Підозрювані уклали договір про будівництво на території Львівщини амбулаторії. В подальшому сторони підписали акти приймання виконаних робіт без фактичного їх виконання. Внаслідок цих протиправних дій державному бюджету завдано збитків на загальну суму більш ніж 1,3 мільйони гривень.

У Львівській прокуратурі повідомили деталі затримання. Йдеться про будівництво амбулаторії у с.Дубравка засновниками підприємства у злочинній змові із чиновниками Львівської обласної державної адміністрації.

За версією слідства, підприємці, заручившись підтримкою т.в.о.начальника одного із управлінь обладміністрації та його підлеглого, внесли до офіційних документів неправдиві дані, зокрема, щодо завищення об’ємів робіт, їх вартості та використаних матеріалів. Однак, описані у документації виконані роботи (укладання каналізаційних трубопроводів, труб зовнішньої каналізації, улаштування круглих збірних залізобетонних каналізаційних колодязів, укладання ходових дошок покрівлі, улаштування вертикальної гідроізоляції фундаментів, утеплення цоколю плитами мінераловатними, установлення дверних блоків у зовнішніх і внутрішніх прорізах кам’яних стін, віконних металопластикових блоків, улаштування асфальтобетонного покриття доріжок і тротуарів тощо), насправді, не були завершені. Та, при цьому, гроші, за сприяння службовців ЛОДА, все одно були перераховані та надалі привласнені.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.
Максимальне покарання, передбачене санціями статей - позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: