У Львові судитимуть зловмисників, причетних до замаху на вбивство підприємця

хопа
фото ілюстративне

Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим - довічне позбавлення волі із конфіскацією майна, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області встановили, що вранці 15 травня 2019 року 33-річний львів’янин та 50-річний мешканець Мостиського району, маючи намір вчинити вбиство 48-річного підприємця, мешканця Львова, заклали саморобний вибуховий пристрій в його автомобіль «БМВ». У той самий день близько 10.20 на вулиці Трускавецькій стався вибух, проте чоловік не постраждав, а автомобіль отримав технічні пошкодженя.

До розшуку та затримання зловмисників були задіяні оперативники кримінальної поліції  та співробітники інших сліжб та підрозділів поліції Львівщини. Слідчі повідомили їм про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень.

Досудове розслідування завершене, обвинувальні акти скеровані на розгляд суду. Максималене покарання, що загрожує підозрюваним – довічне позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: