«Слуги народу» звернулися до Шмигаля і просять послабити карантин

630_360_1585745742-3020
Фото: відкриті джерела

На тлі пандемії COVID-19 в Україні назрівають економічна та трудова кризи. Тож необхідно послабити карантин там, де коронавірусна інфекція поширюється відносно повільно.

З таким проханням до Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля звернулися народні депутати від «Слуги народу». Про це у Facebook повідомила заступник глави владної фракції Євгенія Кравчук, передає Укрінформ.

«Більшість населення фактично залишилася без роботи та грошей – і ми не можемо закривати на це очі. У різних регіонах країни рівень захворюваності суттєво відрізняється. Наприклад, у Чернівецькій області зареєстровано 1341 інфікованих, а в Чернігівській – всього 22. Логічно, щоб і обмежувальні заходи в цих областях були різними. Адже на фоні пандемії в Україні назрівають економічна та трудова кризи. Більшість населення фактично залишилася без роботи та грошей – і ми не можемо закривати на це очі», - йдеться у дописі.

Кравчук зазначила, що з огляду на ситуацію, частина депутатів фракції «Слуга народу» звернулася до Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням розглянути можливість послабити карантин там, де коронавірусна інфекція поширюється відносно повільно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: