Чоловік головбуха «Кварталу» отримав топ-посаду в Головному управлінні розвідки — ЗМІ

163527

Посада директора департаменту стратегічної агентурної розвідки ГУР Міністерства оборони передбачає погодження в Офісі президента

Чоловіка головного бухгалтера «95 кварталу» Олександра Пашкова призначили директором департаменту стратегічної агентурної розвідки ГУР Міністерства оборони України. Такий наказ про кадрові зміни від 24 квітня видав глава Міністерства оборони Андрій Таран. Подання на призначення підписав начальник Головного управління розвідки Василь Бурба, повідомляє ZN.UA.

Ця посада передбачає погодження в Офісі президента.

Минулого року Олександр Пашков несподівано став т.в.о. голови стратегічної розвідки ГУР Міноборони. До того він 18 років прослужив у військово-технічному управлінні 3-го департаменту Головного управління розвідки Міноборони та займав одну з низових посад в ГУР МО. Але незабаром після перемоги президента Зеленського, кар'єра Пашкова пішла в гору.

Щоб зайняти крісло т.в.о. начальника департаменту Пашков перестрибнув відразу 10 службових посад, незважаючи на відсутність великих досягнень у роботі, зазначав журналіст Юрій Бутусов.

Це не єдина дивна кадрова зміна в Міноборони.

Після призначення новим міністром оборони України Андрія Тарана, відправили у запас та звільнили з посади помічник міністра з питань ВМСУ Андрія Риженка, відомого своєю принциповою позицією щодо впровадження стандартів НАТО. Також були звільнені радники міністра з антикорупційної політики та з питань реформи оборонних закупівель.

Наказом від 29 березня Таран також скасував наказ попереднього міністра Сергія Полторака про реформування сил оборони, а пізніше було ліквідовано Проектний офіс реформ, замість якого ввели в дію Директорат оборонної політики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: