На Донбасі загинув боєць ООС

великдень

У вівторок, 28 квітня, російські війська 17 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, у тому числі із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібрів 152 мм і 122 мм, а також мінометів калібрів 120 мм і 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Унаслідок ворожих обстрілів 28 квітня загинув один український військовий.

За попередніми даними розвідки, 28 квітня українські військовослужбовці поранили щонайменше двох російських окупантів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти били по українських позиціях неподалік Кам’янки з 82-мм міномета, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Опорні пункти Об’єднаних сил неподалік Опитного загарбники обстрілювали з ручного протитанкового гранатомета.

Біля Павлополя противник стріляв із автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а неподалік Старогнатівки - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" росіяни тричі порушили режим тиші поблизу населеного пункту Кримське, випустивши з напрямків від окупованих смт Донецький, Сентянівка та Слов’яносербськ 30 мін калібру 120-мм. Крім того, ворог застосував гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

По захисниках Хутора Вільний російські війська двічі били з артилерійських систем калібру 152 мм і 82-мм мінометів. Зранку по оборонцях Попасної ворог випустив 6 мін 82-го калібру та вів вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, а надвечір обстрілював зі стрілецької зброї.

Від початку доби 29 квітня станом на 7:00 російські військові двічі порушили режим припинення вогню. Противник зі станкових протитанкових гранатометів, зенітної установки та великокаліберних кулеметів обстріляв українські позиції біля Верхньоторецького, а з 82-мм мінометів бив поруч із Новотошківським.

Унаслідок цих обстрілів втрат серед бійців ООС не зафіксовано.

Українські військові дали ворогу вогневу відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: