У Львові за ніч затрмали чотирьох хуліганів

патрулька

Вчора, близько 23-ї години, патрульним 3 батальйону на службовий планшет надійшло завдання, що на вулиці Шота Руставелі невідома особа підходить до вітрини магазину, б’є по ній та втікає, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Поліцейські прибули на місце події та помітили розбите скло на дверях магазину. Вони зустрілись із заявником, який описав невідомого чоловіка, вказав напрямок куди той побіг та показав відео з камер спостереження.

Обстежуючи прилеглу територію, патрульні виявили чоловіка схожого за описом. Ним виявився 40-річний львів'янин, який заперечував свою причетність до цього інциденту. Однак на камерах відеоспостереження чітко видно, що саме цей громадянин розбиває скло в магазині та втікає.

Львів’янина доставили у Галицький відділ поліції, для оформлення відповідних матеріалів.

Другий випадок відбувся, близько 4-ї години ночі. На спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Петлюри троє невідомих осіб пошкодили зупинку громадського транспорту, після чого пішли в напрямку вулиці Кульпарківської.

Патрульні в телефонному режимі зв’язались із заявницею, яка повідомила, де востаннє їх бачила і надала опис ймовірних хуліганів.

Оперативно обстеживши територію, один з екіпажів поліції виявив та зупинив трьох осіб, котрі підпадали під опис заявниці. Під час спілкування з патрульними, 23 та 18-річні хлопці та 17-річна дівчина зізнались у скоєному.

Оскільки, серед підозрюваних була неповнолітня дівчина інспектори повідомили її родичів та запросили їх в Залізничний відділ поліції.

Тепер їм загрожує відповідальність за хуліганські дії, щодо пошкодження чужого майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: