У Львові, на Польовій, фірма добудує офіси

94870146_858342367996500_8071411733043871744_n

Виконавчий комітет Львівської міської погодив добудову офісних приміщень на вул. Польовій.  

Зокрема, виконком  видав ТзОВ «Львівська фірма «Юність» містобудівні умови і обмеження на реконструкцію чинної виробничо-адміністративної будівлі з розширенням під адміністративний корпус та надбудовою офісних приміщень на вул. Польовій, 55 у м. Львові.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60 %.

Як пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, будівля знаходиться у тильній стороні промислової території, для неї передбачили достатню кількість паркомісць. До адмінбудівлі хочуть добудувати один поверх в одній частині, та два поверхи в іншій.

«Це бізнес колеги, це треба брати за руку, проводити і дякувати, що сьогодні створюють нові робочі місця. Сьогодні бізнес в такій ситуації, що добре, що люди будують і створюють і нехай після карантину воно запрацює і нехай люди мають робочі місця», - заявив заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

Будівля знаходяться на земельній ділянці площею 1,4867 га, яка призначена для розміщення та експлуатації будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Гранична висота будівлі після реконструкції - 16 м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: