В ОП про призначення Саакашвілі: не всі посади потребують голосування

саакашвілі

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко стверджує, що є достатня кількість депутатів, аби підтримати голосування за призначення колишнього президента Грузії й керівника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на посаду віце-прем’єра.

Про це він розповів в інтерв’ю Україна 24. При цьому Тимошенко впевнений, що громадськість дізнається детальніше про пропозицію президента щодо Саакашвілі уже найближчими днями.

«Ця історія розпочалась, але ще не закінчилась. Це невеликий тизер або анонс, можна так сказати. Я сподіваюся, що за декілька днів ми дізнаємося інформацію», – сказав він. Також заступник голови ОП переконаний, що колишній президент Грузії чудово підходить для посади віце-прем’єра. «І я думаю, наша країна тільки виграє, якщо пан Саакашвілі буде допомагати у реформуванні нашої країни, займатися саме реформами», – додав Тимошенко, зауваживши, що й прем’єр «у добрих відносинах зі Саакашвілі». «Не всі посади потребують голосування Верховної Ради. Якщо треба буде голосувати за Саакашвілі у Раді, голоси під це є», – зазначив Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: