Двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова вийшли із СІЗО

164c6b3-0
Фото: УП

Двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова експоліцейський Володимир Петровець та цивільний Дмитро Кривошея вийшли з СІЗО під заставу.

Про це повідомляє УНН, з посиланням на адвокату одного із підозрюваних.

Відповідаючи на запитання, чи дійсно двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова експоліцейський Володимир Петровець та цивільний Дмитро Кривошея вийшли з СІЗО під заставу, адвокат зазначив: "Так".

"Так, їх випустили ще на початку березня. Вони мовчки внесли заставу і вийшли". — підтвердила бабуся вбитого хлопчика Олександра Тлявова.

"Коли їм зменшили суму застави, вони невдовзі внесли її й вийшли", — зазначив адвокат одного з обвинуваченим Віктор Чевгуз.

Раніше сума застави становила 273 тисячі грн., а до якої суми її зменшили, наразі невідомо.

Окрім того, експоліцейський Іван Приходько досі перебуває під вартою.

ТСН нагадує, що 31 травня 2019 року у Переяславі-Хмельницькому на Київщині двоє п'яних поліцейських вирішили розважитися й постріляти в бляшанки. За збігом обставин під кулю потрапив 5-річний Кирило Тлявов. Хлопця доправили до лікарні в Києві.

3 червня 2019 року Кирило помер у Київському міському центрі дитячої нейрохірургії. Кульове поранення спричинило перелом кісток черепа та пошкодження головного мозку.

За два дні після поранення дитини правоохоронцям оголосили підозру "в необережному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження за попередньою змовою групою осіб".

Однак пізніше, після смерті дитини, справу перекваліфікували на умисне вбивство.

Петровця і Приходька 4 червня арештували на 2 місяці без права внесення застави. Вони не визнали своєї провини, відмовились свідчити у справі і проходити тест на алкоголь і сліди пороху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: