Давидівська сільрада скасувала обмеження на в'їзд і виїзд з Давидова

Безымянный ввввввввввввв
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Сільрада села Давидів, що поблизу Львова, вирішила пом’якшити карантинні заходи у селі, попри те, що в селі підтверджено коронавірус у 23 хворих.

Зокрема, у неділю, 3 травня, скасували обмеження на в’їзд/виїзд у населений пункт для приватного транспорту, які були запроваджені у середу, 29 квітня, у зв’язку зі спалахом коронавірусу.

Таке рішеня прийняв місцевий штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, запевнивши, що ситуація контрольована.

Станом на 3 травня встановлено, що всі особи із числа контактних дотримуються самоізоляції, ознак респіраторного захворювання у них не виявлено. Медичними працівниками КНП ЦПСДМ Давидівської ОТГ проведено телефонне опитування близько 1000 мешканців ОТГ – скарг та симптомів ГРВІ не виявлено.

"Враховуючи контрольовану епідситуацію та належне виконання усіх доручень та розпоряджень обласного та місцевого рівнів прийнято рішення щодо відміни режиму обмеження в’їзду та виїзду в село Давидів приватного транспорту", - йедться у повідомленні.

У населеному пункті забезпечили дезінфекцію місць загального користування, функціонують COVID-патрулі, забезпечено самоізоляцію та контроль за особами, що контактували з хворими на COVID-19, у тому числі, шляхом встановлення електронного сервісу «Дій вдома».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: