На Львівщині викрили зловмисника, причетного до серії крадіжок

поліція1

Поліцейські викрили зловмисника, причетного до серії крадіжок з дачних будинків на Львівщині.

Як встановили співробітники Жовківського відділення поліції, раніше судимий мешканець міста Дубляни причетний до щонайменше п’яти подібних крадіжок, - повідомляють у поліції Львівської області.

У Жовківське відділення поліції протягом квітня надходили заяви від мешканців міста Дубляни про крадіжки з їх дачних будинків. За словами заявників, зловмисник проникав у приміщення, звідки викрадав майно та особисті речі.

За фактами слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили , що до скоєння чотирьох крадіжок причетний 37-річний місцевий мешканець, котрий раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють причетність зловмисника до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень. Також вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в скоєнні крадіжок та обрання запобіжного заходу.

За ще одним фактом крадіжки з дачного будинку, до якого причетний чоловік, досудове розслідування вже завершене - обвинувальний акт слідчі скерували на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: