Поліцейські викрили львів'янина, що оформив кредит на чуже ім'я

поліція1

Раніше судимий 23-річний львів’янин, використовуючи чужий паспорт, оформив платіжну картку та заволодів кредитними грошовими коштами.

Про це повідомляє пресцентр Нацполіції у Львівській області.

У вересні 2019 року до поліції за допомогою звернувся 25-річний мешканець Львова, котрий повідомив, що невідома особа, використовуючи його втрачений паспорт, оформила на його ім’я кредит та викрала гроші.

Під час слідства правоохоронці встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний раніше судимий за майнові злочини 23-річний львів’янин. За даними поліції, він знайшов на вулиці паспорт, за допомогою якого оформив кредитку у банку та привласнив кредитні грошові кошти на суму понад 10 тисяч гривень. Окрім того, зловмисник від імені потерпілого намагався отримати кредити в інших фінансових установах.

«Слідчі Шевченківського відділу поліції повідомили 23-річному львів’янину про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.182 (Порушення недоторканності приватного життя), ч.2 ст.185 (Крадіжка), ч.1 ст.200 (Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ч.3 ст.357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та ч.1 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років», - йдеться у повідомленні поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: