У Львові вибухнула навчальна граната у відділенні пошти

2020-05-04 19.57.44 zaxid.net 540b2b099d3a

У відділенні «Нової пошти» №20 на вул. Медової Печери, 7 у Львові вибухнула навчальна граната РГД-5, яку надіслали в посилці.

Як повідомили у патрульній поліції, інформація до правоохоронців надійшла о 17:30. Боєприпас вибухнув під час огляду товару, передає Zaxid.net.

«Під час отримання посилки здетонувала попередньо навчальна граната РГД-5. У приміщенні на цей момент було п’ятеро осіб. Людей з будинку евакуювали, огородили стрічкою, приміщення пошти зачинили. Потерпілих немає», — розповіла речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

Під час інциденту ніхто не постраждав, також не було пошкоджене майно відділення. Як пояснили правоохоронці, навчальна граната при детонації видає лише незначний звук. Вибуху як такого не відбувається.

На місці працюють вибухотехніки. Навчальний боєприпас забрали на експертизу.

Коментар пресслужби компанії «Нової пошти»:

4 травня у відділенні Нової пошти №20 у Львові вибухнула навчальна граната з шумовим ефектом. Її замовив один з клієнтів, який є співробітником організації, що проводить навчання з військової підготовки.  Вибух відбувся під час перевірки посилки клієнтом у відділенні. Наголошуємо, що мова йде про макет гранати, який використовується під час навчання, а не про зброю. Ніхто з клієнтів та співробітників не постраждав, приміщення та посилки також не ушкоджені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: