Мер Черкас шкодує, що голосував за Зеленського: президент — диктатор

87_main

Мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко назвав президента Володимира Зеленського диктатором і зізнався, що підтримував його на виборах.

Про це йшлося в ефірі телеканалу «Наш».

За словами мера, Україна є парламентсько-президентською республікою, проте Президент поводиться як диктатор.

«Мені здається, наскільки мене пам’ять не підводить, у нас парламентсько-президентська республіка. І є різні форми правління. Є монархії, де монарх встановлює закони і сам їх дотримується. Є диктатура, де диктатор встановлює закони, і ці закони діють виключно для народу. Ви мені скажіть, у нас президент Зеленський хто? Верховна Рада — монобольшість. Прем’єр-міністр його, всі міністри його. Мені здається, він диктатор», — сказав Бондаренко.

Водночас міський голова зазначив, що підтримував Зеленського на виборах.

«Я за нього голосував якраз і організував — допомагав — роботу штабу. Ви знаєте, маємо, що маємо. На жаль, наша країна знову помилилася», — додав мер Черкас.

Як повідомлялося, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оприлюднив знімок, на якому нібито знято листування з першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим щодо ситуації навколо виходу з міста карантину.

Раніше виконавчий комітет Черкаської міської ради своїм рішенням від 30 квітня дозволив роботу перукарень, салонів краси, об’єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків закладів ресторанного господарювання, магазинів з продажу непродовольчих товарів, електротоварів, меблів, книжкової продукції, ринків та ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції й квітів, а також міських парків та скверів і розташованих на їхній території атракціонів.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ухваленого у Черкасах рішення про послаблення карантинних обмежень.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв жорстку відповідь на скасування карантинних обмежень у Черкасах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: