Баба Доцька випустила кумедну пародію на пісню Без Обмежень

баба

Гумористка Баба Доцька, яка прославилася у мережі кумедними пародіями на популярні хіти, випустила нову пісню «Та ну». Весела композиція присвячена темі, яка добре знайома власникам городів.

Артистка Баба Доцька з Коломиї, що на Івано-Франківщині, презентувала кліп «Та ну», переспівавши хіт гурту «Без обмежень» – «Тону». Зірка мережі пояснила, що не може співати про моду чи світову політику, бо ці теми їй чужі, передає Радіо Максимум.

Однак є те, що їй справді близьке.

«Я співаю про то, що виджу, про то шо болит. Як люди божєтсі, шо більше ніяких городів, але навесні дістают сапи і йдут садити бульбу, як вони то всьо бавлє, як чекают урожаю і воюют з жуками. Як їм болит їхня природа, коли вогонь нищит всьо живе», – пояснила Баба Доцька, закликавши людей припинити палити траву.

У головній ролі: город, коти, кури, артистична коза, моя гола п'єта і талановита бабця Марія. Ми співали, бринькали на гітарі, копали-садили-загрібали, реготали... І я вам скажу, що за ті місяці карантину це був найкращий день в мому життю. Всьо сі забуло! – поділилась гумористка.

Читайте також: Стівен Кінг відповів, чому люди читають жахи на карантині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: