Пухнастики з ЛКП «Лев» шукають господаря

Макс

На сьогодні у ЛКП «Лев» перебуває 33 безпритульні собаки, які шукають своїх господарів.

Серед них:

Елсі, 5 років. Ласкава дівчинка середнього віку. Мала новоутворення в молочних пакетах.

«З дівчатами, на жаль, таке часто трапляється. Завдяки нашим лікарям, тепер усе гаразд. Елсі спокійна, мудра, не агресивна дама, від неї можна зарядитися життєвим оптимізмом - ніяких сліз, життя чудове, попереду багато хороших днів!», - кажуть у притулку.

Макс, 8 років. Харизматичний і дуже пухнастий дядько. Незважаючи на вік, він зовсім не дід. Добре бачить, добре чує, добре нюхає і взагалі - він добрий. Але при потребі може будь-кого поставити на місце.

Шукаємо для нього сім'ю, де люблять і поважають дорослих собак.

Шурік, 5 років. Дуже маленька і зворушлива пташечка. Потратив до нас худенький і занедбаний.

Зараз від’їдається, роздивляється все навкруги, тягнеться до всіх людей і зазирає їм і очі. Це зовсім не захисник і не охоронець, це квартирний тихенький хлопчик, якому потрібні дбайливі руки. Буде дуже ніжним синочком.

Клайд, 4 роки. Це дуже виразний, атлетичний і ефектний собака, схожий на Скубі-ду. Добре орієнтується в світі і багато чого вміє: «сидіти», «дай лапу», «голос», гуляти на повідку і робити туалетні справи на вулиці. Не бандит і не забіяка. Любить ігри, активне життя і привітних людей.

Джина, 2 роки
Бородатенька дівчинка з неабияким шармом і веселим рожевим язиком. Любить комунікувати, ніколи не журиться і завжди готова рухатися вперед. Абсолютно самостійна собачка, в ній море енергії, сил жити і бути щасливою. З нею точне не буде сумно, Джина завжди оближе, розвеселить і поведе вас на прогулянку.

Курт, 6 років.
Великий м’який хлопчик. Дуже безпосередній, казковий добряк, бачить світ в рожевих тонах. Любить неспішні прогулянки, коли можна йти, роздивлятися і нюхати, як цвітуть кущі. Потребує небагато - теплий куточок і щоб поруч була своя людина.

Чіба, 2 роки
Молода, енергійна дівчинка. Приємна у спілкуванні, з позитивним поглядом на світ. Не проявляє агресії, не робить шкоди і не галасує. Обожнює прогулянки, ігри, жонглювати шишками і наздоганяти м’ячик. Буде слухняною донечкою, яка зможе в сумну хвилину розвеселити і облизати.


ЛКП «Лев» працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 на вул. Промисловій, 56.
Контактний телефон (068) 535-45-45.

Не потрібно боятись брати дорослих собак з притулків чи з вулиці!

«У дорослих собак уже сформований темперамент, ми бачимо на скільки він активний чи пасивний. Окрім того, дорослий собака вже не буде гризти ваші речі чи нищити майно. З ним набагато менше мороки, ніж з цуценям» – кінолог ЛКП «Лев».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: