Пункт пропуску Рава-Руська виходить з карантину

thumbnail-tw-20200205162317-6450

Уряд прийняв рішення, яким відновлюється робота пунктів пропуску Рава-Руська та Скадовський морський торговельний порт.

Кабінет міністрів прийняв рішення відновити роботу пунктів пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення Рава-Руська та для морського сполучення Скадовський морський торговельний порт. Вони були тимчасово закриті в зв'язку з пандемією коронавірусу, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Пункти пропуску через кордон для морського сполучення в Скадовському порту і для автомобільного сполучення Рава Руська відновлюють свою роботу», - зазначив Криклій.

Скадовський морський торговельний порт - єдиний український порт, який не працює для перевалки міжнародних вантажів в морському сполученні. За словами Криклій, його відновлення вкрай важливо для збільшення вантажопотоку і забезпечення існуючого попиту.

«Технологічні особливості перевантаження і оформлення вантажів в морських портах України не передбачають тісного контакту між людьми, тому доцільно відновити цю роботу», - підкреслив Криклій.

Також, за його словами, відновлення роботи пункту пропуску Рава Руська дозволить значно зменшити завантаженість нині працюють КПП Ягодин і Краковець для автомобільного сполучення з Республікою Польща.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: