Саакашвілі розповів, яку посаду обійме у владі

64506b5-saakashvili690

Колишній президент Грузії та ексголова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі підтвердив, що його призначать у Національну раду реформ.

Про це він 6 травня сказав у коментарі Deutsche Welle.

«Головою виконавчого комітету, а не секретарем», - уточнив Саакашвілі у середу. При цьому Саакашвілі не зміг назвати точну дату свого призначення на посаду – згідно з повідомленнями ЗМІ, це може статися вже у середу.

Зазначається, що Національна рада реформ була створена 2014-го року за указом тоді президента Петра Порошенка. Вона є «спеціальним консультативно-дорадчим органом при президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації», - вказано на сайті президента України. Її персональний склад затверджується головою держави. Востаннє вона збиралася 2018-го.

Раніше про такое призначення говорив головний редактор видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов. За його словами, президент розширить повноваження Саакашвілі - він отримає право брати участь в засіданнях Кабінету Міністрів. Також буде уточнена періодичність зборів Нацради - не рідше одного разу на місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: