ЗСУ показали видовищні кадри міці Сухопутних військ (фото, відео)

9627658512950926940208516672993282231894016o

У мережі показали видовищні фото і відео роботи воїнів Сухопутних військ ЗСУ, які відзначають своє свято 6 травня.

На них зафіксована складна підготовка захисників, а також моменти безпосереднього несення служби в зоні ООС на Донбасі. Кадри опублікували на офіційних сторінках Генштабу ЗСУ та Міноборони України у Facebook.

«Вони – основа війська. Вони – зустрічають ворога першими. Вони – завжди на передовій. Зі святом, піхотинці! Захист рідної землі – це не метафора. Адже, вгризаючись глибоко у ґрунт, обладнуючи позиції, копаючи бліндажі та окопи, просуваючись вперед метр за метром, піхотинці буквально витісняють окупанта з української землі та не дають йому просунутися далі», – написали у постах про Героїв піхоти.

У ЗСУ також нагадали, що війна на Донбасі яскраво продемонструвала, що саме піхота є основою бойової потужності українського війська. Адже піхотинці – це ті, хто повинен витримувати основний удар із боку ворога. І статистика війни на сході України це підтверджує: більшість наших поранених і загиблих – саме з піхоти.

«Саме піхотинці від початку російської агресії проявили себе як відважні бійці, взяли на себе основний удар ворога на сході країни. Саме піхотинці по праву вважаються найчисленнішою частиною ЗСУ, яку відрізняють фізична і психологічна підготовка, здатність нести бойову службу в надскладних умовах», – зазначив командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: