Шведський меблевий гігант запускає продаж в Україні

ikea

Найбільший у світі продавець меблів шведська корпорація IKEA таки виходить на український ринок. Щоправда, фізичного магазину поки не буде.

А от в інтернет-магазині почали з'являтись товари, навіть є ціни у гривнях. Хоча купувати їх поки не можна, передає ТРК «24».

Загалом, процедура входження компанії на український ринок тривала понад 14 років. На сайті вже можна знайти категорії з декором, прикрасами, товарами для безпеки і садівництва. Можливість покупки продукції обіцяють додати найближчим частом.

IKEA володіє та керує понад 400 магазинами в 49 країнах світу, її засновник Інґвар Кампрад у 2015 році потрапив до списку «Форбс» як один із десяти найбагатших людей у ​​світі. У 2012 році магазини мережі ІКЕА відвідали 690 мільйонів людей, що вдвічі більше, ніж населення США. Кажуть, якщо всіх людей, які працюють на виробництві меблів, поселити в одне місце, то знадобиться ціле місто.

Магазини IKEA спроектовані за принципом лабіринту. Блукаючи численними рядами із товарами, відвідувачі можуть побачити всю пропоновану продукцію. Між відділами є «таємні проходи», однак їхнє розташування часто змінюється, оскільки стіни всередині магазинів стоять на коліщатках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: