Супрун створила петицію про встановлення антисептиків у метро

антис

Супрун вважає, що на станціях Київського метрополітену необхідно встановити антисептики. Адже це громадські місця з великим скупченням людей, а доторків до поверхонь у транспорті не уникнути.

Уляна Супрун створила петицію №9666 на сайті КМДА, у якій вимагає встановити на станціях Київського метрополітену спиртовмісні антисептики для вільного доступу до гігієни рук.

Київський метрополітен повинен частково запрацювати на третьому з п’яти етапів виходу країни з карантину. Натомість його повну роботу планують відновити на четвертому етапі.

Не факт, що це трапиться тоді, коли вакцина проти коронавірусу буде винайдена, а пандемія подолана. Натомість збудник вірусу може легко потрапити на руки або поверхні, до яких найбільше торкаються, після чого потрапити в організм людини.

Найкращим способом профілактики є миття рук з водою та милом, але на станціях немає можливості це зробити.

Відтак, Супрун підкреслила, що на станціях необхідно встановити диспенсери зі спиртовмісними антисептиками, якими зможе скористатися кожен.

Забезпечення доступу до антисептиків є важливим питанням громадського здоров’я. Місцева влада може бути рушієм змін у цій практиці, – зазначила Супрун у петиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: