У Львові викрили посадовця у привласненні майна державного підприємства

поліц34

Зловмисника викрили слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, виконуючий обовязки начальника відділу зв’язку одного з державних підприємств, 31-річний львів’янин, незаконно привласнив державне майно, а саме – пристрої спеціального призначення, які містять радіоактивні речовини, - повідомляють у поліції Львівської області.

В подальшому посадовець мав намір продати майно за 40 тисяч гривень. Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці вилучили пристрої та скерували їх на експертне дослідження.

Досудове росзлідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України та ч.3 ст.265 (Незаконне поводження з радіоактивними матеріалами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: