У Львові викрили зловмисника, причетного до жорстокого побиття юнака

поліція1

За скоєне 27-річному львів’янину загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

1 травня у поліцію надійшло повідомлення від медиків однієї з львівських лікарень про пацієнта, доставленого вночі з переломами ребер, забійною раною голови та іншими тілесними ушкодженнями, - повідомляють у поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу пацієнта – ним виявився 18-річний житель міста Дубляни. Також поліцейські встановили, що тілесні ушкодження юнак отримав під час конфлікту з невідомим чоловіком, що стався вночі на вулиці Гетьмана Мазепи у Львові.

За фактом слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

До встановлення особи зловмисника були задіяні оперативники карного розшуку та співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 27-річний львів’янин – слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: