У Польщі після пологів померла українка: тіло дитини знайшли у криниці

c007c612d1a7bd5bb4ee26732134555b_XL

Українка приїхала до Польщі на сезонні роботи, але померла після прихованих пологів. Перед цим жінка могла вбити новонароджену дитину.

5 травня жителі в селі Чижев Гостинінського повіту (Мазовецьке воєводство) поскаржилися на дивний запах води з криниці. Як потім виявилося, на дні знаходився труп новонародженої дитини в стані розкладу. Про це повідомляє місцеве видання Gostynin24.pl.

Наразі слідство проводить окружна прокуратура в Плоцьку. Деталей того, що сталося поки не розголошують. Розтин тіла має відбутися сьогодні, 7 травня, можливо, він дасть відповіді на низку питань слідчих. Однак правоохоронці схиляються до версії, що дитину народила 25-річна громадянка України, яка раніше приїхала до Польщі на сезонні роботи.

За півтора тижні до цього жінка померла на території фермерського господарства. Медики встановили, що причиною її смерті стала значна втрата крові навколо статевих шляхів.

За попередньою інформацією, українка працювала на сезонних роботах разом з матір'ю. Вони навіть проживали в одній кімнаті, однак матір начебто не знала про вагітність доньки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: