Популярний лоукостер розповів про зміни умов перевезення

літак

Популярний угорський лоукостер Wizz Air у травні відновив авіаперельоти з деякими країнами ЄС. Утім, подорожі зазнають певних змін. 

Популярний угорський лоукостер Wizz Air у травні відновив авіаперельоти з деякими країнами ЄС. Утім, подорожі зазнають певних змін.

Лоукостер почав літати з Австрії та Великої Британії, передає Радіо Максимум. Також компанія запровадила низку заходів, які створені для забезпечення безпечних умов подорожей і для пасажирів, і для екіпажу.

У компанії зазначили, що протягом усього польоту екіпаж літака носитиме маски і рукавички. Також пасажирам роздаватимуть гігієнічні серветки. Що стосується покупок, то вони дозволяються. А от оплата рекомендується безконтактна.

Лоукостер також запровадив додаткові заходи безпеки, спрямовані на підтримку фізичної дистанції під час посадки, а також підвищення чистоти на борту літака. Мінімізуються також контакти між людьми під час бронюванні квитків, а також реєстрації на рейс.

Без маски на літак ви не потрапите. Вони тепер обов'язкові не лише для членів екіпажу, а й для кожного без винятку пасажира. Крім того, у компанії рекомендують використовувати й інші засоби захисту: рукавички, респіратори, а також захисні екрани.

Wizz Air рекомендує усім без винятку дотримувати соціального дистанціювання. Причому не лише у літаку, а й поза ним. Персонал компанії кожного дня займається повною дезінфекцією літаків. Повітря на борту очищується автоматично за допомогою високоефективних повітряних фільтрів (HEPA-фільтрів), які видаляють з повітря 99,97% вірусів і бактерій.

Для того, щоб мінімізувати соціальні контакти, у Wizz Air наполегливо рекомендують робити чек-ін в мережі. Його можна зробити щонайменше за 3 години до вильоту. Якщо аеропорт дозволяє, то лоукостер рекомендує самостійно здавати багаж на спеціальних стійках. Також самостійно сканувати посадкові талони перед посадкою на літак (якщо це можливо).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: