При погіршенні ситуації з коронавірусом, план виходу з карантину переглянуть

лод

Сьогодні відбулося чергове засідання Обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації на Львівщині. Під час його роботи обговорювалися питання неухильного дотримання карантинних норм усіма суб’єктами господарювання, установами, закладами, органами місцевого самоврядування та мешканцями області. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Як зазначив під час засідання директор Львівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України Роман Павлів, ситуація погіршується. Відтак, упродовж трьох останніх днів у Львівській області зростає кількість інфікованих Covid-19. Понад 60% – це мешканці міста Львова.

У значній мірі це відбувається внаслідок неузгодженого послаблення карантинних норм деякими органами місцевого самоврядування та нехтування правилами безпеки як окремими громадянами, так і торговими мережами.

«За таких умов послаблення карантинних заходів на території міста Львова вважаю за неможливе», - додав Роман Павлів.

Під час роботи обласного штабу було підкреслено, що в разі загострення ситуації із поширенням коронавірусу план виходу з карантину може бути переглянутий.

За результатами роботи Обласного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій прийнято рішення про те, що послаблення карантинних заходів у місті Львові можливе виключно за умови покращення епідеміологічної ситуації, що буде підтверджено Львівським обласним лабораторним центром центром.

З метою недопущення подальшого зростання заражених Covid-19, облдержадміністрація звертається до мешканців Львівщини щодо неухильного дотримання правил карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: