У Мінегерго повідомили, яким буде тариф на електроенергію

лампочки

Тариф на електроенергію для населення залишиться незмінним до кінця поточного року. Про це заявила в. о. міністра енергетики Ольга Буславець.

Тариф на електроенергію для населення залишиться незмінним до кінця поточного року. Про це заявила в. о. міністра енергетики Ольга Буславець, повідомляє РБК-Україна.

«Тариф для населення у нас залишається цьому році, як і минулого року - незмінним. І не потрібно турбувати суспільство. Є різні заяви, але ми повинні сказати, що населення отримує електричну енергію за незмінною ціною», - заявила Буславець.

Також в. о. міністра заявила, що криза у сфері енергетики сьогодні є безпрецедентною за всю історію України. При цьому причиною вона назвала «безвідповідальну державну політику, яка має ознаки свідомого доведення державних підприємств енергетичної галузі до банкрутства».

Нагадаємо, кілька днів тому Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики й комунальних послуг пропонувала скасувати пільговий тариф для населення на перші 100 кВт-год. електроенергії. За оцінкою НКРЕКП, це рішення дасть змогу додатково зібрати зі споживачів понад 38 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: