На Донбасі бойовики тричі порушили режим «тиші», поранено військового

донбас
фото ілюстративне

У вівторок, 12 травня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню, в результаті чого один військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Повідомляється, що бойовики застосували під час обстрілу заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«На такі злочинні провокації наші підрозділи рішуче відповіли прицільним вогнем по позиціях супротивника», - йдеться в повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил неподалік Кримського, використавши міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

За українських військовослужбовців, які виконують завдання у Опитного в районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід», загарбники відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів.

«Внаслідок обстрілу з боку російських найманців один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: