На Одещині очікують влітку до 5 млн туристів через закриті кордони

туристи

В Одеській області влітку очікують прийняти до 5 мільйонів туристів через закриття кордонів в результаті пандемії коронавірусу. Про це повідомили в Одеській ОДА.

В Одеській області влітку очікують прийняти до 5 мільйонів туристів через закриття кордонів в результаті пандемії коронавірусу. Про це повідомили в Одеській ОДА, - пише Громадське.

Глава області Максим Куций зазначив, що влада області дотримуватиметься всіх урядових рекомендацій. А саме щодо кількості людей, які можуть перебувати у громадських місцях, курортних зонах та ресторанах після відновлення їх роботи.

«Якщо ми поступово вийдемо з карантину, то особливих застережень чи заходів не має бути. Дуже хочеться сподіватися, що найближчим часом повернемося до нормального життя, можливо, з певними обмеженнями у пересуванні за кордон, але не всередині держави», — вважає Куций.

За інформацією сайту міста Одеса, у 2018 році Одесу відвідали 3,2 млн людей.

Нагадаємо, в Україні можуть запровадити «паспорти здоров'я», які показуватимуть, що людина не хворіє на COVID-19, якщо такі паспорти запровадять інші країни та їх рекомендуватиме Всесвітня організація охорони здоров'я.

Загалом в Україні з початку епідемії вже підтвердили 16 023 випадків інфікування коронавірусом. 3 373 пацієнтів вже одужали від коронавірусного захворювання, а 425 — померли від ускладнень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: