Салони краси та перукарні у Львові можуть відкриватися вже відсьогодні

IMG_0072
Фото Умовне, Автор: Роман Балук

Рішення міської комісії з ТЕБ і НС щодо відкриття салонів краси та перукарень будуть чинними після їх опублікування. Це відбудеться вже сьогодні.

Про це під брифінгу розповіла заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

У мерії також оприлюднили протокол роботи салонів краси та перукарень.

Стоматології повинні працювати, згідно з постановою головного державного санітарного лікаря

«Є створені моніторингові групи при районних адміністраціях а також патрульна поліція, які будуть здійснювати контроль за діяльність не лише літніх терас а й тих закладів, які зараз відкриваються», - розповіла Галина Слічна.

Щодо магазинів взуття та одягу, то наразі вони будуть закриті.

«В неділю відбулося засідання обласної комісії, вони переглянули свої попередні рішення і  не пом’якшуються карантинні заходи по цих сферах діяльності. Тому згідно рішення області до 15 травня пом’якшень не буде. Якщо область буде переглядати своє рішення ми також це зробимо», - розповіла Галина Слічна .

За її словами змін в роботі транспорту наразі не буде

«Єдине що кількість автобусів на маршрутах буде переглядатися у бік збільшення В нас випуск автобуси від АТП-1 на маршрути становив 65-70%, а електротранспорт – 100%. Будемо бачити по ситуації», - розповіла очільниця штабу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: