У мерії Львова розповіли, кому з медиків ще дадуть доплату від міста

станкевич
Фото: Мирослава Станкевич

У Львові, від початку карантину, на доплати медикам виділили уже 3,7 млн грн.

Про це під час брифінгу розповіла заступниця міського голови з гуманітарних питань, очільниця міського штабу протидії COVID-19 Галина Слічна, передає ІА Дивись.Info.

За її словами, кошти з міського бюджету виплачують тим медикам, які працюють з хворими на COVID-19 і роблять аналізи. Лікарям, медсестрам, і санітаркам, виплачують допомогу по 10 тис грн. А тим медикам, які захворіли - по 20 тис грн. Станом на зараз цю допомогу вже отримали 350 медичних працівників.

Зокрема, допомогу по 10 тис грн виплатили 323 медикам, які працюють в умовах пандемії.

«З початку квітня ми розпочали виплату матеріальної допомоги медичним працівникам в сумі 10 тис грн. Це були лаборанти нашої обласної лабораторії на вул. Круп’ярській, лаборанти лабораторії медичного університету на вул. Зеленій. Проведені виплати усім медичним працівникам Львівської обласної інфекційної лікарні - і лікарі, і санітарки, і медичні сестри її отримали. Також проведені виплати працівникам нашої 1-ї міської клінічної лікарні на вул. Ужгородській, яка працює з хворими на пневмонію і з підозрою на коронавірус», - розповіла Галина Слічна.

Також 27 медичним працівникам, які захворіли на коронавірус, було виплачено допомогу в сумі 20 тис грн кожному.

«Зараз опрацьовуємо звернення від 8-ї лікарні, яка також приймає хворих на пневмонію, і є звернення від лабораторії Військового госпіталю — зараз готуємо розпорядження для виплати матеріальної допомоги в сумі 10 тис грн 4 лаборантам. Також маємо звернення від інших лікарень, які на стадії розгляду», - розповіла Галина Слічна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: