Заявникам у справі «плівок Єрмака» спалили мотоцикл і кинули гранату в авто

плівки єрмака

У ніч на вівторок, 12 травня, фігурантам справи про плівки Денис Єрмака - Дмитру Штаньку та Сергію Шумському, які звинувачують його у корупції і подали відповідні заяви до Національної поліції, невідомі підпалили мотоцикл та підкинули гранату в автомобіль.

У ніч на вівторок, 12 травня, фігурантам справи про плівки Дениса Єрмака - Дмитру Штаньку та Сергію Шумському, які звинувачують його у корупції і подали відповідні заяви до Національної поліції, невідомі підпалили мотоцикл та підкинули гранату в автомобіль.

Про це повідомили Дмитро Штанько та Сергій Шумський, передає «Бабель».

Штанько зазначив, що близько першої ночі його розбудили сусіди, які помітили, як горить його мотоцикл. Вони намагались загасити полум'я.

«Мотоцикл згорів. Я викликав поліцію, приїхала слідчо-оперативна група, мене допитали. Ми виявили, що є декілька свідків, зараз я їду на допит», - повідомив Штанько.

Штанько передав відео з камер спостереження, на якому можна побачити, як невідомий чоловік підпалював мотоцикл.

«Я вважаю, що це пов’язано із тим, що ми вчора пройшли поліграф, сьогодні буде висновок», - зазначив він.

У свою чергу Сергій Шумський також повідомив, що цієї ж ночі, приблизно в той самий час йому в машину кинули гранату.

«Я про це дізнався від поліції, яка близько 1:30 подзвонила в мої двері. Вони спитали, чи я є власником такого-то автомобіля і повідомили, що сталася неприємність. Виявилося, що молодий чоловік, який був у чорному одязі з балаклавою на обличчі, підійшов до мого автомобіля, розбив скло на місці водія і кинув туди гранату», - розповів Шумський.

Шумський зауважив, що інцидент побачили декілька місцевих, які в той час пили пиво у дворі неподалік. Вони побігли за ним, наздогнали на перехресті почали бити, але йому вдалося втекти.

«Сусіди повернулись назад у двір, і побачили у моїй машині гранату. Викликали поліцію, вибухотехніків, приїздила кінологічна служба, начальник райвідділу поліції», - розповів Шумський.

Він наголосив, що чека в гранаті лишилась, тому вона не вибухнула. Але поки складно говорити, чи це помилка зловмисника, чи його мета була просто налякати.

«Такі дії матимуть зворотній ефект: ми рота не закриємо», - зазначив Шумський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: