Для лікарень Львівщини передадуть 6 апаратів штучної вентиляції легень

97976280_2857505594286096_9217920013959168000_n

Для лікарень Львівської області сьогодні, 13 травня, передадуть нові апарати штучної вентиляції легень.

У межах реалізації обласної «Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров'я Львівської області на 2017-2020 роки" 41,6 млн грн (з 246 млн грн) на початку квітня цього року скеровано КНП Львівський регіональний фтизіопульмонологічний центр" для придбання апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ). Частину з них передадуть сьогодні медустанові для лікування хворих на COVID-19, повідомив на своїй сторінці у Faсebook голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«До кінця травня ми очікуємо на 100% поставки ШВЛ апаратів та іншого спецобладнання для допомоги у лікуванні пацієнтів з COVID-19. Львівщина готова дати відсіч коронавірусу. Сьогодні передадуть 6 апаратів ШВЛ: Центру легеневого здоров’я - 3, Львівській обласній інфекційній лікарні - 1, Львівській обласній клінічній лікарні - 1, а також ще 1 для Стрийської центральної районної лікарні (придбаний за спонсорські кошти). Це перший етап, упродовж травня очікується ще одна поставка апаратів ШВЛ для лікарень Львівщини», - повідомив Козицький.

Виробником усіх апаратів є компанія Hamilton Medical.

«Такі апарати штучної вентиляції легень дозволяють проводити вентиляцію легень відповідно до індивідуальних потреб пацієнта, мають широкі функціональні можливості. Їх можна застосовувати для дорослих, дітей та немовлят», - повідомила регіональний менеджер компанії “Ксенко” (офіційний представник компанії Hamilton Medical) Іванна Козловська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: