Які свята відзначають 13 травня (іменини, народні прикмети)

204154d

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 13 травня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 13 травня в Україні і світі.

Свята та події 13 травня

13 травня проводять Всесвітній день техніки для майбутнього. Ці травневі заходи у другий декаді місяця мають щорічний характер.

Іменини 13 травня

Цього дня іменини святкують: Микита, Єфрем, Максим, Климент, Гнат, Яків та Василь.

Народні прикмети 13 травня

З 13 травня селяни переставали свататися. Пропозиція руки і серця вважається навіть образливим жестом після цього дня. Цей звичай зберігся досі. Існує всім відома приказка: «У травні женитися – все життя маятися».

Гороскоп 13 травня

Овен

Можна призначати ділові переговори на будь-якому рівні – співрозмовники будуть проявляти рідкісну зговірливість і бажання йти на компроміс, так що досягти домовленості буде нескладно.

Телець

Якщо подивитися на події цього дня з гумором, тоді вони не здадуться вам такими серйозними, та і загальне світосприйняття стане куди більш оптимістичним, ніж до цього.

Близнята

Не варто зосереджуватися на дрібницях, навіть якщо вони здаватимуться вам серйозними і значущими, ліпше зосередитися на одному великому і важливому проєкті – від нього буде більше користі.

Рак

Не можна допускати несправедливості стосовно інших людей: навіть якщо ситуація не торкнеться особисто вас, необхідно зробити все можливе, щоб її виправити.

Лев

Виконуючи важливе завдання, не думайте про кінцевий результат – це буде гальмувати вашу роботу: зосередьтеся на процесі, і він неодмінно принесе вам задоволення.

Діва

Потужний сплеск енергії, який ви відчуєте в цей день, рекомендується направити на підготовку до змін, про які ви давно мрієте – наприклад, перехід на іншу роботу.

Терези

Відстоюючи свою думку, не забувайте про дипломатичність і почуття такту: образивши людину, ви не тільки не переконаєте її в своїй правоті, але і знайдете в її особі серйозного ворога.

Скорпіон

Удача буде супроводжувати вас у всіх починаннях, так що не втрачайте часу дарма і займіться тим, що для вас зараз важливіше за все – як у професійній, так і в особистій сфері.

Стрілець

Гарний час проявити таланти, які ви довгий час приховували від оточення, – цілком можливо, що вам вдасться зробити їх новою професією і досягти в ній небачених висот.

Козоріг

Є ймовірність, що вам перекинуть завдання, яке не може виконати раптово захворілий колега: погоджуйтеся, не роздумуючи – це прекрасний шанс просунутися службовими сходами.

Водолій

Не варто ні з ким радитися щодо своїх професійних та особистих планів – зі словами може піти енергія, необхідна для їхньої  реалізації, і ви залишитеся ні з чим.

Риби

Велику частину часу необхідно присвятити спілкуванню з близькими друзями і родичами: останнім часом ви – через різні причини – не балували їх своєю увагою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: