Завтра у Львові запрацює перший в Україні автокінотеатр на даху

авто12

У середу, 13 травня, у Львові, на території ТВК «Південний», запрацює перший в Україні авто-кінотеатр на даху.

Про це повідомляють організатори.

Унікальний кінотеатр буде розташований просто неба на найвищому рівні автомобільного паркінгу. Щодня відбуватимуться по три кіносеанси.

«Ідея автокінотеатру виникла ще на початку впровадження карантину», - розповідає співорганізатор і керівник авто-кінотеатру на даху у Львові Ярослав Микитин. - Але організацію такого виду дозвілля в Україні не дозволили. Хоча у країнах Європи аналогічні кінотеатри запрацювали від самого початку пандемії. Утім, оскільки з 11 травня пом’якшили умови карантину, то така форма перегляду кінофільмів тепер відповідає епідеміологічним вимогам.

Автокінотеатр працюватиме щоденно. Кожного дня відбуватиметься по три сеанси, перший з яких о 17:00 призначений для відвідування сім’ями з дітьми, відтак у репертуарі будуть мультфільми або сімейні фільми. Наступні два сеанси - о 19:30 та 22:30, це вже будуть блокбастери, фільми різних жанрів».

За словами Микитина, встановлення великого світлодіодного екрану розміром 10 на 5 метрів дає можливість транслювати фільми ще вдень, тому організатори вирішили запровадити сеанс і о 17:00 для наймолодших відвідувачів кінотеатру, яким у часі карантину також бракує розваг та зміни обстановки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: