У Львові облаштують два вигульні майданчики для тварин та спорудять центр кремації

ff06dc250f4e1ec199faa5b184cd9c0a_L
На фото: тренувально-вигульний майданчик для собак у парку культури (візуалізація).

На засіданні постійної комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати погодили виділення з міського бюджету 800 тис грн на облаштування двох вигульних майданчиків для тварин та 1 млн грн – на  будівництво муніципального центру кремації тварин.

Один тренувально- вигульний майданчик для собак спорудять у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, а другий – на вул. Промисловій, навпроти ЛКП «Лев».

Також у Львові мають намір збудувати муніципальний центр кремації тварин.

Начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Владислав Іванов повідомив: «До карантину муніципальний центр кремації тварин пропонували спорудити на вул. Шевченка, 366 а, на ділянці, закріпленій за ЛКП «Лев». Зараз, у зв’язку з  пандемією, це питання переглянули і вирішили, що доцільніше спорудити його на вул. Промисловій, на території ЛКП «Лев». У планах – щоб уже на початку осені він розпочав свою роботу. Вартість такого будівництва - 1 млн грн. При спорудженні на окремій «чистій» ділянці потреба у коштах була  б 4 млн грн».

Депутат Львівської міської ради, член комісії фінансів та планування бюджету Валерій Веремчук відзначив: «Я погоджуюсь зі зміною адреси будівництва на вул. Промислову, адже питання будівництва на вул. Шевченка було дискусійним. Тому вважаю, що доцільніше і економніше робити це на вул. Промисловій».

Економність спорудження муніципального центру кремації тварин на вул. Промисловій підтримав і депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк: «Оскільки там не треба буде будувати приміщення, тому і різко скорочується сума на його спорудження».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: