У Львові муніципали затримали безпритульного з гвинтівкою

зброя1
фото: Гаряча лінія Львова

Патруль «Муніципальної варти» затримав на вул. Сербській у центрі Львова чоловіка з рушницею з прицілом.

Судячи з опублікованих фото, йдеться про досить дорогу пневматичну гвинтівку. За попередніми даними, затриманий є безпритульним, який десь взяв цю гвинтівку.

«Патруль муніципальної варти зауважив підозрілого чоловіка, який неадекватно поводив себе. Провівши поверхневий огляд, патрульні виявили зброю – рушницю з прицілом», – передає Zahid.net.

Як розповів начальник управління безпеки міста Юрій Діль, близько 15:15 у центрі міста муніципали помітили чоловіка у нетверезому стані, який ніс сумку для зброї.

«Йому близько 50 років. Цей чоловік вже багато разів траплявся муніципалам, коли розпивав алкогольні напої у центрі міста. Його забирали у наш соціальний центр, однак він звідти постійно втікав. Називає себе Євгеном, але ми цього точно не знаємо, бо в нього ніколи немає при собі документів. Коли сьогодні патруль помітив, що він знову п’яний, ще й має при собі сумку у якій носять зброю, то попросили його її відкрити. Він це без заперечень зробив», – розповів Юрій Діль.

Коли патруль побачив, що у чоловіка в сумці зброя, то на місце викликали поліцію. Чоловіка доставили у відділок поліції, аби там встановити його особу та перевірити чи має він дозвіл на носіння та зберігання цієї зброї.

У поліції журналістам розповіли, що зброя, яку ніс чоловік не є бойовою, це пневматична рушниця з прицілом. У чоловіка разом із рушницею були при собі документи на зброю, зокрема чеки з магазину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: