9 помилок, які здатні занапастити літній гардероб

одяг
Фото: Всвіті

Здається, влітку немає нічого простішого, ніж вийти з дому, накинувши на себе щось легеньке. Теплі місяці дозволяють нам з мінімальними зусиллями виглядати на мільйон, головне – не припускатися прикрих помилок, які здатні зіпсувати навіть найпродуманіший образ.

Всвіті зібрали 9 найпоширеніших промахів при виборі вбрання, яких варто уникати в літні дні.

1. Прозорий одяг

© EAST NEWS

Прозорий одяг органічно виглядає виключно в умовах, наближених до пляжу, і максимально далеких від робочого офісу. Винятком можуть стати прозора блуза і красивий бюстгальтер у поєднанні зі стриманим низом для ефектного вечірнього виходу.

2. Білизна

Майки, білі сорочки, відкриті спини, світлі штани або легкий денім вимагають відповідної спідньої білизни. Ідеальний варіант – безшовні комплекти тілесного кольору. Головне, правильно підібрати відповідний тип бюстгальтера, щоб бретельки не визирали з-під одягу. І так, силіконові бретельки – зло.

3. Взуття

© depositphotos.com © pixabay.com

Якщо ваш шлях не лежить до води і піску, то варто забути про улюблені гумові в’єтнамки. І чоботи теж нехай відпочинуть до осені. Якщо робочий дрес-код дозволяє, то в літню спеку можна взути шкіряні сандалі, лофери, еспадрильї.

І головне правило: відкрите взуття дружить тільки з ідеальним педикюром. І ніяк інакше.

4. Колготки

Колготки – це головний біль всіх тих, хто вранці прямує в офіс. Строгий діловий стиль зобов’язує прикривати ноги тонкими колготками або панчохами. А ось ті, кому дозволений розслаблений кежуал, повинні забути про цей предмет гардероба до настання холодів. Літні сукні та босоніжки, доповнені колготками, – це однозначний моветон.

5. Декольте і міні

©MAVRIXONLINE.COM/EAST NEWS © 0000554 / Reporter

Як би не гріло сонце, важливо пам’ятати, що відкривати варто або ноги, або зону декольте. Це правило залишається незмінним навіть тоді, коли хочеться по максимуму позбутися одягу, щоб охолодитися. А для будь-якого іншого випадку також важливо пам’ятати, що міні в поєднанні з глибоким вирізом на грудях або спині завжди виглядає «занадто» і не залишає жодного шансу зробити образ елегантним.

6. Обтягуючі речі

© GOOD UNIVERSE / POINT GREY PICTURE / Album / EAST NEWS

Вузький одяг влітку цілком може стати причиною перегріву через відсутність циркуляції повітря, а також по-зрадницькому позначить мокрі пахви і навіть наймінімальніші недоліки фігури. Якщо «ефект сауни» не входить до ваших планів, то доведеться відмовитися від занадто обтягуючих речей. І хвала модним богам, що одяг oversize знову в моді.

7. Недоречні речі

© thebohemianunicorn / instagram © East news

Навіть якщо стовпчик термометра невблаганно наближається до позначки +30 ° C, не варто забувати про дрес-код. Короткі шорти і довгі вільні спідниці почекають до вихідних, а для робочих буднів доречним буде обрати звичний одяг на декілька тонів світліший і з натуральних тканин.

8. Яскравий макіяж і парфуми

© depositphotos.com

З настанням літа приходить пора переглянути не лише свій гардероб, а й вибір косметики. Варто замінити щільний тональний крем на легкий ВВ, а замість чорної підводки для очей віддати перевагу коричневій. Не забувайте і про те, що парфуми теж поділяються на «зимові» і «літні». А якщо до місто прийшла справжня спека, то краще взалі відмовитися від парфумів. Освіжаючий дезодорант і гель для душу з улюбленим ароматом подарують необхідне відчуття чистоти і залишатимуть приємний шлейф всюди, де б ви не з’явилися.

9. Чорний колір

© depositphotos.com

Одяг темних тонів навіть рука не підіймається одягти у літнє пекло, але на черевики і сумки багато хто не звертає такої пильної уваги. І якщо з діловим стилем подібні аксесуари прекрасно поєднуються, то з легкими літніми сукнями та спідницями вони справляють дуже дивний враження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: