На Львівщині повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні крадіжок

крадіжка5
Фото ілюстративне. З відкритих джерел

На Львівщині поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні крадіжок, шахрайств та втручання у роботу банківських систем.

Внаслідок злочинних оборудок 40-річний раніше судимий мешканець Нового Роздолу заволодів коштами на загальну суму майже 70 тисяч гривень, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили співробітники Новороздільського відділення поліції, у період з грудня 2019 до березня 2020 року зловмисник викрав у трьох мешканців Нового Роздолу мобільні телефони, банківські картки та паспорти. В подальшому, використовуючи особисті дані потерпілих, він незаконно втрутився у роботу електронної системи одного з банків - привласнював кошти з кредитних карток та оформляв кредити на їх імена.

Загалом правоохоронці встановили 19 випадків незаконного втручання у роботу банківської системи, внаслідок чого зловмисник заволодів коштами на загальну суму близько 70 тисяч гривень.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння злочинів причетий 40-річний раніше судимий мешканець Нового Роздолу.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: