Сьогодні вирішать, як Львів буде виходити з карантину і кризи

тестування
фото ілюстративне

За минулу добу зафіксували 47 випадків інфікування на коронавірус на Львівщині. Це 24% від усіх протестованих.

Відтак влада спостерігатиме, яка ситуація із захворюваністю буде упродовж наступних днів, і тоді прийматиме відповідні рішення. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми сьогодні фіналізуємо програму виходу з карантину та кризи, вхід у нове життя. По Україні ситуація дуже не проста — ми маємо за добу 47 нових підтверджених ПЛР-результатів. Це вже є лідерство в Україні, адже це 24% від протестованих. Тому це ставить дуже багато запитань. Будемо дуже уважними завтра та післязавтра, будемо фіналізувати рішення щодо транспорту, садочків, звичайно, якщо держава дасть послаблення цих заходів.

Звичайно, ці дані вплинуть на ситуацію, бо сьогодні за результатами — Львів є першим в Україні. Розумію, що по Україні, напевно, в суботу та неділю падає активність лабораторій, у нас лабораторія працювала активніше. Ми хочемо подивитись, яка ситуація буде за понеділок-вівторок, бо це неприємні сигнали, які ми отримуємо.

Львів та Львівщина тримались до останнього, завжди лідерами були Буковина, Тернопіль, Франківщина, Київ. Я можу порадити людям лише одне — це фізична дистанція, уникати місць, де є скупчення людей, бути уважними, дбати про себе та своє власне здоров`я, бо краще не заразитись і не хворіти», - розповів мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: