У мерії Львова вважають, що в області, ймовірно, не дозволять послаблювати карантин

IMG_0056

Завтра має відбутись засідання уряду, де мали б приймати рішення щодо подальших послаблень карантинних обмежень.

Однак, є інформація, що це не стосуватиметься областей, де є значна кількість нововиявлених випадків захворювання на коронавірус. Про це сьогодні в ефірі радіо «Люкс ФМ» повідомила Галина Слічна, керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Covid-19 у м. Львові, передає пресслужба ЛМР.

«Має відбутися в середу, 20 травня, засідання уряду, на якому, за попередньою інформацією, будуть приймати рішення, що карантин буде далі продовжений, але будуть послаблення. Планують послабити в частині дозволу на роботу готелів, окрім хостелів, і без дії ресторанів в готелях. Планують відновити спортивні змагання, але без глядачів. Також планують дозволити роботу дошкільних навчальних закладів. Громадський транспорт планують відновити. Тобто є насправді ряд таких речей, але знову ж є інформація, що ті області, де є на сьогоднішній день високі показники, то, можливо, там не буде дозволу на відкриття таких речей. Тому будемо чекати, які рішення прийме уряд.

І власне насправді ми попадаємо в ту категорію, тому що, наприклад, сьогодні ми маємо другий результат серед усіх областей України за кількістю підтверджених ПЛР-тестів від загальної кількості проведених. Тобто ми маєм 32 підтверджених ПЛР-тести. Це 12%. Вчора за неділю ми мали фактично 24% - це 47 було підтверджених. Ми за показниками неділі фактично очолили антирейтинг за кількістю добових підтверджень», — наголосила Галина Слічна, керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Covid-19 у м. Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: